Travis forsinket til mai

Leiemorder nummer 51

No More Heroes 2 har fått dato, men blir forsinket.

For et par måneder siden meldte Rising Star Games at de planla å slippe actionspillet No More Heroes 2: Desperate Struggle i april. Forventningsfulle fans må nå smøre seg med ekstra tålmodighet, for spillet er skjøvet tilbake til slutten av mai.

En vanlig dag på jobben for Travis.

Til gjengjeld har vi fått en konkret dato, og No More Heroes 2 skal ligge i butikkhyllene fra 28. mai.

Spillet følger leiemorderen Travis Touchdown på nye, sære eventyr. Noen har drept bestekompisen, og som om ikke det var nok har han mistet tittelen som drapsmann nummer én. Femti leiemordere må til pers hvis Travis vil ha tilbake tittelen, og dette blir en blodig affære. I motsetning til forgjengeren skal nemlig den europeiske utgaven av No More Heroes 2 ikke sensureres.

Travis har lært nye knep siden forrige spill og kan blant annet bruke to lasersverd samtidig. Av en eller annen grunn kan han også transformere til en tigerform. I tillegg til Travis selv får vi spille som tvillingbroren Henry og lærlingen Shinobu Jacobs.

Utover massedrap og sjefskamper får vi også fredelige sysler som å leke med katten til Travis, shoppe klær og ta diverse deltidsjobber for å tjene til livets opphold. Disse jobbene tar form av 8-bits minispill.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden