Leisure Suit Larry vender tilbake i nytt pek-og-klikk-eventyr

Skjørtejegeren reiser frem i tid for å prøve sjekketriksene sine i en moderne verden.

Pek-og-klikk-seien Leisure Suit Larry gjør nok et comeback-forsøk senere i år, med den planlagte lanseringen av et helt nytt spill. Serien har ligget død siden en nyversjon av originalspillet ble lansert for fem år siden, men det tyske studioet Crazy Bunch mener tydeligvis at tiden nå er inne for mer Larry.

Larry i en moderne verden

Hvordan klarer Larry seg i en moderne verden?
Assemble Entertainment

I Leisure Suit Larry - Wet Dreams Don't Dry får spillere igjen stifte bekjentskap med den kroniske skjørtejegeren Larry Laffer. Protagonisten har på ett eller annet vis hoppet rett fra åttitallet til vår tid, og må ifølge utvikleren lære seg å navigere en moderne verden:

– Selv om mitt syn på verden og kvinner fra helt tilbake på åttitallet kolliderer med den moderne virkeligheten hardere enn brystene til en barmfager blondine som jogger på stranden, er jeg klar for å date meg gjennom en moderne verden, forteller Larry i beskrivelsen av spillet.

Annet enn kjønnsdiskriminering og det som uten tvil blir en haug med pinlige situasjoner, lover Crazy Bunch et typisk pek-og-klikk-spill med diverse puslespill og en ikke-lineær historie. Spillere får blant annet leke seg med dating-appen Timber og lete etter bikinibilder på sosiale medier som Instacrap.

Leisure Suit Larry - Wet Dreams Don't Dry er foreløpig bekreftet for Windows og Mac. Spillet skal slippes en gang til høsten, men en nøyaktig dato er ikke fastsatt.

Siste fra forsiden