Lek hacker i nytt spill

Quadrilateral Cowboy er et snikespill utenom det vanlige.

Blendo Games er en liten indie-utvikler med et svært variert rulleblad. De har for eksempel laget de eksperimentelle spillene Gravity Bone og Thirty Flights of Loving, det heftige actionstrategispillet Atom Zombie Smasher og romstrategispillet Flotilla. Nå jobber de med et nytt spill, som har fått det velklingende navnet Quadrilateral Cowboy.

I Quadrilateral Cowboy spiller du en agent som skal bryte deg inn i ulike bevoktede steder for å stjele hemmeligheter og andre slike agentgreier. Ikke bare er du en atletisk fyr som blant annet er svært flink til å klatre, men du har også med deg en bærbar datamaskin. Og denne er ditt viktigste hjelpemiddel.

Datamaskinen kan nemlig brukes til å hacke alt fra kameraer til dører, og her er det ikke snakk om noe abstrakt og urealistisk hacke-minispill. Nei, datamaskinen har nemlig et eget, tekstbasert operativsystem med flere typer programmer, og det er disse du må bruke for å komme forbi spillets hindringer.

Det hele virker langt mer komplisert å forklare enn det er i praksis, og heldigvis har utvikleren publisert en film fra spillets øvingsoppdrag, som du kan se for å forstå hvordan det fungerer. Den finner du under artikkelen.

Spillet kommer til PC, i løpet av 2013. Du kan følge med på utviklingen via det offisielle nettstedet.

Les også: Fem nye nedlastbare perler (inkludert Atom Zombie Smasher)
Les også: Nå kan du kjøpe Prison Architect

Siste fra forsiden