Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name

Snart kan du leke hemmelig agent i hjertet av Japan

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name er det neste spillet i den tidligere Yakuza-serien.

Den tidligere Yakuza-serien har som kjent skiftet navn til Like a Dragon, og det neste spillet i serien forvikler det enda litt ved å ta til seg etternavnet «Gaiden» og den umåtelig lange stikktittelen «The Man Who Erased His Name».

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name.
SEGA

Det kommende spillet ble annonsert sent i fjor, men ble vist fram for første gang under årets Summer Games Fest-konferanse. Her kunne vi blant annet kunne se overdreven slåssing i spillets åpne verden, vittig bruk av kule spiondingser og deler av den turbulente historien i aksjon.

Man hopper nok en gang inn i skoene til ringreven Kiryu, som etter å ha fingert sitt eget dødsfall trer inn i rollen som hemmelig agent. Derav de kule spiondingsene!

Som tilnavnet «Gaiden» tilsier er dette å regne som et sidespill i serien, noe som indikeres av et litt nedskalert univers og en noe kortere lengde enn hovedspillene. Det neste hovedspillet i serien, Like a Dragon 8, ble også annonsert i fjor og forventes lansert en gang i løpet av 2024.

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name slippes på PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S og Windows den 9. november i år.

Les alle nyhetene om spillene som vises i sommer »

Siste fra forsiden