Lekkede bilder kan ha avslørt en haug med Nintendo Switch-tilbehør

Viser blant annet kontrollere, billader og utskiftbare deksler for konsollen.

DroidXAce

Fredag morgen er det duket for en ny runde med Nintendo Switch-avsløringer, når det japanske selskapet vil holde sin andre presentasjon av den kommende konsollen. For noen kan den store dagen imidlertid ikke komme raskt nok, og onsdag ble en bunke Switch-relaterte dokumenter lekket på nettet.

Yoonshik, NeoGAF

De tilsynelatende offisielle dokumentene, publisert av Twitter-bruker «DroidXAce» (via NeoGAF), viser diverse tilbehør som visstnok vil bli tilgjengelig for Nintendo Switch. Blant annet ser vi en Pro-kontroller, en ladestasjon for de små Joy-Con-kontrollerne, en lader til bilen og flere utskiftbare deksler til konsollen. Et av bildene viser også en arkadestikke, som kan antyde at et slåssespill er på vei til konsollen.

Arkadestikka kan antyde at et slåssespill kommer til Nintendo Switch.
DroidXAce

Som alltid lønner det seg å ta slike rykter med en klype salt, og med Switch-presentasjonen senere denne uken er det uansett ikke lenge til saken kan bekreftes eller avkreftes fra offisielle hold.

Rykteflom

Siden Nintendo viste frem Switch-konsollen for første gang i oktober i fjor har vi sett en konstant flom av rykter og uoffisielle avsløringer. Blant annet har vi hørt at maskinen får sine egne VR-briller, at dokkingstasjonen gir Switch mer kraft og at konsollen får støtte for bevegelseskontroll.

I tillegg ryktes det at skjermen til Nintendo Switch er 6,2 tommer stor, og byr på støtte for 720p-oppløsning. Skjermen skal etter sigende også bruke kapasitiv berøringsteknologi, slik smarttelefoner og de fleste nettbrett bruker i dag.

Ryktene går også om hvilke spill som kommer til Nintendo Switch.
Dark Souls er blant titlene som kan bli tilgjengelige på konsollen »

Siste fra forsiden