Nye Parasite Eve til Europa

Lenge siden sist

Etter mange års fravær er snart Aya Brea tilbake.

Mot slutten av 90-tallet slapp Square Enix et par actionrollespill med visse likhetstrekk til Capcoms Resident Evil-serie. Disse to spillene var Parasite Eve og Parasite Eve 2, og den lille serien solgte tydeligvis ikke godt nok til at Square Enix ville lage et tredje spill.

Likevel børstet de støvet av serien for et par år siden og begynte å jobbe med et nytt spill til mobiltelefon ved navn The 3rd Birthday. I 2008 meldte de at det nye prosjektet også skulle utgis på PSP, men veldig lite har blitt sagt om spillet siden den gang.

På E3 viste Square Enix en fersk trailer for spillet og bekreftet samtidig at The 3rd Birthday skulle få amerikansk utgivelse. Ifølge Eurogamer er det nå klart at spillet også lanseres i Europa, selv om noen dato foreløpig ikke er satt.

The 3rd Birthday gir oss på nytt rollen som den unge og ikke helt normale politikvinnen Aya Brea. New York trues på nytt av vanskapte vesener med alt for mange tentakler og tenner, og Aya er selvsagt den som må rydde opp.

Denne gangen fokuseres det mer på action, og Aya har en ny egenskap som skal gjøre det letter å bekjempe hennes monstrøse motstandere. Hun kan overføre bevisstheten sin til andre mennesker og styre kroppene deres. Et eksempel fra traileren viser hvordan hun slåss mot et monster i en bakgate for så å hoppe inn i en politimann på et tak og angripe derfra.

Square Enix kommer forhåpentligvis med en slippdato i ikke så alt for fjern fremtid.

Siste fra forsiden