Vant du spesialutgave av Aion?

Limited Collector's Edition i potten

Tre vinnere stikker av med hver sin unike samlerutgave.

Aion er et massivt online rollespill fra selskapet som har gitt oss City of Heroes, Guild Wars og Lineage. Spillet kom i salg i Asia allerede i vinter, men har nylig oppnådd stor suksess med den europeiske utgivelsen.

Samlerutgaven av Aion.
Som blant annet inneholder denne 16 cm høye figuren.

Handlingen finner sted i en fantasy-verden kalt Atreia, som er splittet mellom to rivaliserende fraksjoner og en gammel ondskap som kjemper en krig i lufta. De to første fraksjonene styres av spillerne selv, mens dragene styres av serveren.

Vi får vi et tradisjonelt, men veltestet, stabilt og underholdende spill, som etterhvert blir dypt og taktisk utfordrende i kamp. Spillerne får ta del i det dynamiske forholdet mellom engler, demoner og drager, og på den måten være med å bestemme verdens skjebne.

Mye unikt innhold

I helga har leserne hatt mulighet til å delta i trekningen om tre eksemplarer av Aion Limited Collector's Edition. Den unike boksen inneholder blant annet en håndtegnet figur av mektige Aiva. Videre får man tilgang til eksklusivt spillinnhold som «Black Cloud Wings», som lar deg fly lenger og «Black Cloud Earring», som gir økt helse og mana. På toppen får man spillets musikk på CD, to eksklusive figuranimasjoner, spesielle farger for å skreddersy utstyret til din spiller og plakat-kart over områdene Elysea og Asmodae, hvor de to spillerstyrte rasene holder til. I tillegg kommer selvsagt spillets klient på to DVD-plater.

For å delta i trekningen måtte man fortelle oss hva det hele og fulle navnet på spillet er i Asia, og hvem som er sjefsprodusent av Aion. Korrekte svar er: Aion: The Tower of Eternity og Lance Stites («Executive Producer»).

Hvem vant?

Over 1400 personer deltok i konkurranse, og under 10% svarte korrekt på begge spørsmålene. De tre heldige vinnerne denne gangen ble:

  • Anders Sjøvold
  • Dyon Buitenkamp
  • Eirik Stavik Rønning

Vi gratulerer. Spillet er på vei i posten.

Siste fra forsiden