Sherlock Holmes The Awakened

Lovecraft møter Sherlock Holmes i omfattende «remake»

Cthulhu, konspirasjonsteorier og galskap blir viktige elementer i det neste Sherlock Holmes-spillet.

Frogwares

Frogwares fortsetter å pumpe ut Sherlock Holmes-spill, og over helgen annonserte utviklerne deres neste prosjekt, en «remake» av 2006-spillet Sherlock Holmes The Awakened.

Spillet skal lages på nytt fra grunn av, og nyversjonen vil også by på en omfattende omskrivning av historien og dialogen fra originalspillet.

På utviklernes hjemmeside beskrives prosjektet som et mørkt, H. P. Lovecraft-inspirert eventyr, hvor en ung Sherlock Holmes tar fatt på sin første store sak. Med på slep følger selvfølgelig John Watson, og det blir opp til det ferske radarparet å løse gåter og konspirasjoner knyttet til en kult som tilber den grufulle guden Cthulhu.

Gutta på tur.
Frogwares

Opplevelsen vil i hovedsak foregå på tvers av en rekke halvåpne landområder, deriblant det skotske høylandet og et sveitsisk sinnssykehus. Hvorvidt spillet er knyttet til fjorårets «reboot», Sherlock Holmes Chapter One, vites ikke.

Hvilken utgave av Sherlock er dette?
Frogwares

Kickstarter grunnet krig

Spillet vil få en egen folkefinansieringskampanje via Kickstarter om ikke lenger. Frogwares kommer som kjent fra Ukraina, og forteller at de bruker mye tid, innsats og i noen tilfeller penger på å tilpasse seg de kritiske forholdene som preger det krigsherjede landet.

De sier videre at mye av arbeidet med oppussingen allerede er gjort, men at det planlegger å implementere splitter nytt stemmeskuespill, nye sideoppdrag og ferske etterforskningsmekanikker, for å nevne noe.

– Dette sikkerhetsnettet vil la oss sette teamets behov og sikkerhet først. Da kan vi tilpass oss hva som enn kommer, uten å fykte at det vil avspore all utvikling og finansiering, skriver utviklerne og den kommende Kickstarter-kampanjen.

LES OGSÅ: Stalker 2-utviklingen satt på vent på grunn av krigen »

Siste fra forsiden