Sherlock Holmes: Chapter One

Slik ser Sherlock Holmes ut som 21-åring

Nytt detektivspill kommer også til neste konsollgenerasjon.

Det dukker opp stadig nye spill om mesterdetektiven Sherlock Holmes, og neste år kommer det jaggu enda et. Spillet, som har fått det passende tilnavnet Sherlock Holmes: Chapter One, vil ta for seg starten på detektivkarrieren.

Handlingen tar for seg hvordan Sherlock vender tilbake til en mystisk middelhavsøy der moren mistet livet – som en 21 år gammel utgave av hovedpersonen blir det dermed opp til deg å løse mysterier og fange skurker som aldri før.

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av Sherlock Holmes: The Devil's Daughter »

Ny Watson i en åpen verden

En litt annen utgave av Sherlock og Watson i middelhavet.
Frogwares

Med tidshoppet legger utviklerne i Frogwares opp til en splitter ny tolkning av den ikoniske litteraturskikkelsen, og nøyaktig hvordan den unge utgaven av Sherlock Holmes ser ut kan du se i traileren over. Traileren viser ikke gameplay, men legger i stedet fokus på at det foregår mørke og mystiske saker på øya og at alt antagelig ikke er det det utgir seg for å være.

Ifølge en pressemelding vil dette være en fullstendig åpen verden hvor det blir opp til deg å velge om det er verdt å avdekke hele sannheten. Som forventet dukker også Watson opp, men angivelig ikke helt som forventet.

Man skal også kunne slåss med fiender, og også her kan man bruke deduksjon og andre detektivkunster for å finne fram til fienders svakheter.

Sherlock Holmes: Chapter One lanseres i 2021 på PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X.

Siste fra forsiden