Lover at nye RollerCoaster Tycoon ikke skal ha mikrotransaksjoner

RollerCoaster Tycoon World skal bli en «fullverdig PC-opplevelse».

Det er en stund siden RollerCoaster Tycoon 3 kom ut nå.
Atari

Vi har tydeligvis kommet til et punkt i spillkulturen der det at spill ikke har mikrotransaksjoner er et salgsargument. I en Twitter-melding forteller utviklerne bak nye RollerCoaster Tycoon World at akkurat denne omstridte betalingsformen ikke skal figurere i spillet.

En ny trailer til det kommende spillet.

– RollerCoaster Tycoon World blir en fullverdig PC-opplevelse, og blir «mikrotransaksjonsfritt», lyder den korte beskjeden fra den offisielle kontoen.

Vi fikk først høre nytt om spillet tidligere i Gamescom-uka. Selvfølgelig får du bygge dine egne berg-og-dalbaneparker som vanlig, men det loves at spillerne skal få dele og laste ned plantegninger som andre har laget. Flerspiller for opp til fire spillere er også en av nyvinningene, og man vil kunne ta en spankuleringstur i hverandres parker.

Skal være helt anerledes enn mobilspillene

RollerCoaster Tycoon Worlds ble annonsert i tandem med mobilspillet RollerCoaster Tycoon 4 – et spill som har fått en del pepper for nettopp sin implementering av mikrotransaksjoner. Atari-topp Anthony Chien fortalte den gang at PC-varianten skal være noe helt annet, med et fokus på det publikumet.

– Det er mange «diehard» RollerCoaster Tycoon-fans som ønsker seg en slik PC-opplevelse, og de vil ha all slags forskjellige ting. Vi prøver å levere så mye av det som vi kan, sa han til Digital Spy i mars.

Mens vi venter på nye RollerCoaster Tycoon kan vi følge utviklingen av et annet spill. To utviklere lager åndelig oppfølger til serien, og inviterer deg til å se på »

Siste fra forsiden