Lover bedre grafikk i RollerCoaster Tycoon World

Utvikleren forsikrer fans etter flere klager på spillets nyeste trailer.

Atari

Da den nyeste traileren for berg- og dalbanespillet RollerCoaster Tycoon World ble vist frem tidligere denne måneden var fans av serien nådeløse i sin kritikk. Problemet var grafikken i traileren, som mange mente var på nivå med seriens forrige spill fra 2004.

I håp om å berolige skuffede fans har nå utvikler Area 52 svart på kritikken via utviklerbloggen på spillets nettside. Studioet forklarer at traileren bruker bilder fra spillets «pre-alpha»-versjon og ikke gir et korrekt inntrykk av hvordan det endelige spillet vil se ut.

Ifølge bloggen var hensikten med traileren å vise at det er gjort fremskritt i utviklingen. Studioet har fokusert på funksjonalitet og arbeid med spillmotoren, og arbeidet med det visuelle har ikke begynt for fullt enda:

Fans var lite fornøyd med RollerCoaster Tycoon Worlds siste trailer.

– Ved å slippe en trailer fra spillets nåværende versjon håpet vi å forsikre fans om at arbeidet med «gameplay» og funksjonalitet var godt på vei, skriver Area 52.

Trenger mer tid

Videre forteller utvikleren at de har oppgradert fra Unity 4,6-motoren til Unity 5. Dette byr på en rekke visuelle forbedringer, og Area 52 håper å kunne vise frem resultatene av oppgraderingen en gang til sommeren.

Da spillet ble annonsert i fjor snakket utgiver Atari om en lansering i første kvartal av 2015, men nå trenger altså utvikleren mer tid til å fullføre prosjektet:

– Vi slipper ikke spillet før det er helt klart. Om vi ser oss nødt til å sette det «tilbake i ovnen» så gjør vi det. Vi vil komme tilbake med en forventet lanseringsdato senere i år, skriver utvikleren.

Ifølge spillets produktside i Steam-butikken blir spillet tilgjengelig i midten av 2015, men Area 52s uttalelser kan tyde på at vi må vente noe lenger på en endelig utgivelse.

Guden Kratos får også en visuell overhaling.
God of War III kommer til PlayStation 4 i juli »

Traileren mange reagerte på (Video: Area 52)

Siste fra forsiden