Blodtørstige brødre i Ville Vesten

Lovløse revolvermenn

Ubisoft har sluppet nye detaljer om actionspillet Call of Juarez: Bound in Blood.

I forrige måned avslørte Ubisoft og Techland at de jobbet med en oppfølger til Call of Juarez, et actionspill i førsteperson hvor du kjempet deg gjennom det Ville Vesten som den unge rømlingen Billy Candle og den gamle revolvermannen Ray McCall.

Ubisoft har nå sluppet en trailer og noen nye detaljer om oppfølgeren. Her får vi spille en langt yngre McCall og hans bror, for Call of Juarez: Bound in Blood forteller forhistorien til originalen.

Hver av brødrene får unike egenskaper og våpen, og mens den ene for eksempel er god i nærkamp og kan bruke lasso er den andre en skarpskyter som kan kverke fiender på langt hold med rifle. Begge brødrene får et utvalg våpen å boltre seg med, inkludert revolvere og maskingevær. Effektiv våpenbruk belønnes i tillegg med spesielle egenskaper som jevner ut oddsen i tøffe kamper.

Vi loves klassiske Ville Vesten-miljøer fulle av lovløse slemminger som vil gjøre sitt beste for å fylle deg med bly. All slags tradisjonelle western-skurker er inkludert, og vi får blant annet bryne oss på en Apache-høvding, en mexikansk banditt og en hevngjerrig oberst.

Utover den historiedrevne enspillerdelen blir det også flerspiller med en rekke moduser og kart. Det blir både lagsbaserte oppdrag og ren alle-mot-alle kamp, og de beste spilleren belønnes med en pris på sine hoder. Dermed blir det mer givende for andre spillere å kverke dem.

Call of Juarez: Bound in Blood slippes til sommeren på Xbox 360, Playstation 3 og PC.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden