Lovlydig kamp mot kriminelle

Lovlydig kamp mot kriminelle

Electronic Arts slipper 12-minutters kikk på Battlefield Hardlines enspillerkampanje.

Electronic Arts

I det neste spillet i Battlefield-serien finner du deg på riktig side av loven, men skillet mellom rett og galt er ikke alltid tydelig. Onsdag kom en stor smakebit på hva spillere kan forvente seg fra enspillerdelen i Battlefield Hardline.

Sniking og overraskelse

Den 12 minutter lange videoen viser hvordan hovedpersonen, Nick Mendoza, kan bruke sniking og overraskelse for å uskadeliggjøre fiender, uten å drepe dem. Som politimann har Mendoza en rekke unike metoder for å få fiender til å gi opp. Med den nye «freeze»-funksjonen kan du overtale kriminelle til å legge fra seg våpnene sine, slik at du kan arrestere dem.

Det blir selvfølgelig også nok av skyting og eksplosjoner, men fokuset virker å ligge på «fredelig konfliktløsning». For å understreke dette får du store belønninger dersom du klarer å arrestere spesielle mål du møter underveis på Medozas reiser.

Inspirert av TV-serier

Battlefield Hardline er inspirert av populære TV-serier, og utviklerne lover drama og uventede hendelser. Spillere følger Mendoza på leting etter sine tidligere kolleger, nå korrupte politimenn. Anklaget for en forbrytelse han aldri begikk må han gå undercover og infiltrere kriminelle gjenger for å renvaske seg.

Spillet skulle egentlig komme ut i oktober 2014, men etter tilbakemeldinger på spillets beta bestemte EA at de trengte mer tid før lanseringen som ble flyttet til mars 2015.

Vi tok en sniktitt på spillets flerspillerdel i juli:
Politi, røver og høyt tempo i Battlefield Hardline »

Siste fra forsiden