LucasArts kunngjør The Force Unleashed

LucasArts har nå offisielt kunngjort Star Wars: The Force Unleashed, og lansert et nettsted med mye informasjon.

Star Wars: The Force Unleashed gir deg rollen som Darth Vaders hemmelige hjelper. Handlingen foregår mellom Episode III og IV, og målet ditt er intet mindre enn å renske hele universet for Jedi-riddere. Avhengig av hvilke valg du gjør underveis i spillet, vil du få mulighet til å oppleve en rekke ulike avslutninger, inkludert noen som innebærer store forandringer for den etablerte Star Wars-historien.

Underveis treffer du på nye og gamle motstandere, samtidig som du får besøke steder som Wookiee-hjemverdenen Kashyyyk, overgrodde Felucia og søppelplaneten Raxus Prime.

The Force Unleashed benytter seg av helt ny teknologi for å sikre at bruk av Kraften blir så mektig og imponerende som mulig. Takket være et system som heter Digital Molecular Matter (DMM) vil alt du finner i omgivelsene ha sine unike fysiske egenskaper, og forhåpentligvis reagere akkurat som det ville gjort i virkeligheten.

Dette vil blant annet si at i stedet for å bruke "force push" for å presse fiender opp etter en vegg, kan du nå slå dem gjennom selve veggen. Ønsker du mer informasjon om teknologien bak spillet kan du stikke innom den tekniske delen av det nylanserte nettstedet, hvor du blant annet finner noen demonstrasjonsvideoer.

Star Wars: The Force Unleashed kommer i november, til de nye konsollsystemene. Dessuten utvikles det versjoner til håndholdte plattformer, men disse vet vi ingen ting om enda. Wii- og PC-eiere ser dessverre ut til å bli satt på sidelinjen denne gangen.

Siste fra forsiden