Konkurranse

Julekalender 2021 - Luke 6

Luke nr. 6 i julekalenderen er åpnet. Se hva som er dagens premie

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, så det er bare å sjekke innom oss hver dag fremover.

Sterkt spilltastatur

Asus ROG Claymore II.

Dagens premie er et Asus ROG Claymore II-tastatur. Her får man mekaniske taster av typen ROG RX Optical, en avtagbar numpad-del, både trådet og trådløs løsning med 2,4G-modi.Responstiden skal være på 1 ms i både trådet og trådløs modus. Batteriet skal kunne vare i opp til 47 timer før det trenger lading, og man kan se på en egen LED-indikator om det er i ferd med å gå tomt. Her kan man også synkronisere fargene med Wireless Aura Sync.

Vi testet faktisk tastaturet for noen måneder siden, og hadde mye godt å si om det – blant annet at det finnes lite konkurranse når det kommer til trådløse tastatur av dette kaliberet.

Det følger også med en magnetisk avtagbart støtte for håndleddene.

Premien er levert av Asus, og er ifølge vår samarbeidspartner Prisguiden.no verdt om lag 2500 kroner.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Premiene sendes ut i januar.

Prisguiden.no er en kommersiell partner av Gamer.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon. Du kan lese mer om Prisguiden her »
Spillrulett
91 har spilt i dag

Hvor mange spill klarer du?

Siste fra forsiden