Konkurranse

Julekalenderen 2016 – Luke 18

Luke nummer atten er åpen

En heftig pirat-skattejakt står for tur.

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

Overdådig gave fra Nathan Drake

Er du klar for å la PlayStations førsteelsker skjemme deg bort med en skikkelig overdådig gave? Bak dagens luke ligger nemlig Uncharted 4: Thief’s End Libertalia Collector’s Edition. Det stemmer – selv blant eksklusive spesialutgaver er dette en eksklusiv spesialutgave.

Uncharted 4: A Thief's End Libertalia Collector's Edition.
Sony Interactive Entertainment

Uncharted 4: A Thief’s End er det siste kapittelet i Naughty Dogs eventyrsaga om den reiseglade kjekkasen Nathan Drake. Spillet ble også meget godt mottatt her på huset, da Audun slo til med ni av ti på karakterskalaen. Dette er altså i aller høyeste grad en verdig avskjed for Nathan og gjengen.

I tillegg til selve spillet inneholder Libertalia Collector’s Edition intet mindre enn følgende: En Nathan Drake-figur, en ståleske for oppbevaring av spilldisken, en 48 sider lang konseptbok fra Dark Horse Comics, klistremerker, samt tilgang til en god del nedlastbart innhold til selve spillet. Herligheten er for ordens skyld pakket inn i en temmelig flott boks.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av våre skribenter. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder Tek.no og TU.no.

Spillrulett
1290 har spilt i dag

Gjenkjenner du spillet?

Siste fra forsiden