Konkurranse

Vinn gratisår i Age of Conan

Lyst til å prøve deg?

Vi deler ut tre forhåndsbetalte abonnement til Funcoms barbariske onlinespill.

Funcom har nettopp gjennomført en omfattende renovering av Age of Conan, som retter opp mye av det som har vært bakgrunnen for kritikken siden lansering i mai i fjor. Her introduseres spillerne for et stort, nytt område, samt vesentlige endringer i spillets mekanismer.

Skjermbilde fra det ferske innholdet i Age of Conan.

Det meldes blant annet at våpen og rustninger nå har en langt større innvirkning på en spillfigurs egenskap, og spillets mange fiender har fått mer liv og slagkraft. Det vanker også en grundig omrokering for evnene og angrepene til samtlige klasser, og kostnadene for å utføre disse er forandret. Alle klassene får også mer helse.

Selve spillverdenen har fått en rekke små og store justeringer, inkludert en rekke forbedringer til de spillereide byene. Det skal bli mer liv i dem, bedre vakthold og nye funksjoner som gjør det lettere å reise rundt i verden.

Vinn tre årsabonnement

Frister dette, samtidig som lommeboka er tom? Gamer.no har fått tak i tre ferdigbetalte ett-årsabonnement til en verdi av omtrent 1200 kroner hver. Eksisterende kunder kan dessverre ikke bruke denne premien uten å registrere seg på nytt. Vi trekker tre vinnere, som får ett år hver. Selve spillet kan lastes ned gratis.

For å delta i trekningen må du være fylt 18 år (på grunn av spillets aldersmerking) og svare korrekt på følgende spørsmål:

Oppdatering 29. juni: Vinnerne er nå kåret og annonsert

Diskuter artikkelen i forumet

Siste fra forsiden