Lyst til å prøve The Old Republic?

Det massive Star Wars-spillet åpner for nok en runde med betatesting.

Det å lage massive online-rollespill er risikosport i seg selv. Det å lage det største og mest ambisiøse sjangeren noensinne har sett? Vel, mange vil nok kalle det ren og skjær galskap. Det hindret likevel ikke utvikler BioWare og utgiver EA fra starte på Star Wars: The Old Republic, som mange omtaler som tidenes dyreste spillprosjekt.

Et større prosjekt har spillindustrien sannsynligvis aldri sett.

Nå kan du selv ta en titt på det kommende stor-MMO-et – dersom du oppfyller kravene som stilles. BioWare har nemlig åpnet for at man kan melde seg opp til en lukket betatest på spillets offisielle hjemmeside. Det er ikke kjent akkurat hvilke spillere de er ute etter på dette tidspunktet, men det skader slettes ikke å prøve.

Star Wars: The Old Republic har vært under utvikling i minst fire år, og det har vært stor uvisshet rundt når det vil nå massene. De mest populære spekulasjonene har sentrert rundt våren 2011, og det kan se ut til at det er et ambisiøst anslag. Ifølge bransjenettstedet Gamasutra er det nemlig satt til å utgis mellom april og desember neste år.

Denne informasjonen skal komme fra EA-toppen Eric Brown, som nylig presenterte spillet på en nylig konferanse for investorer.

Det har vært mye spekulasjon rundt det store prosjektet, som er omringet av enda større lovnader. Utvikler BioWare har blant annet uttalt at spillet inneholder mer historieinnhold enn alle av deres tidligere spill til sammen, noe som ikke er rent lite imponerende med en så omfattende rollespillportefølje som de har.

Av samme grunn har en rekke spillere ytret skepsis til prosjektet. Det å satse tungt på historie og en mer enspillerorientert rollespillopplevelse er temmelig unikt i denne sjangeren, og stiller seg i sterk kontrast til markedsledende spill som bautaen World of Warcraft.

Vi har sett på Star Wars: The Old Republic fleregangertidligere, og har latt oss imponerehver gang.

Lurer du på hvilke andre spill som kommer ut fremover? Ta en titt i vår Spillkalender!

Siste fra forsiden