Mad Max-strategi i APOX

APOX er et spennende strategispill fra India.

BlueGiant Interactive er en ung spillutvikler basert i den indiske byen Hyderabad. Nå har de kunngjort APOX, et sanntidsstrategispill som skal lanseres på PC og Mac senere i år.

Vi liker å krige.

APOX foregår i en postapokalyptisk verden, og fokuset ser ut til å være på flerspiller. Faktisk skal hele 32 spillere kunne kjempe sammen (eller du kan velge å spille mot opp til 31 datamotstandere).

Utviklerne har lånt elementer fra flere andre sjangre, inkludert rollespill og førstepersons skytespill. Enhetene dine får erfaring og blir bedre som i rollespill, og de kan også plukke opp og bruke ulike typer våpen og kjøretøy. Dermed kan en ordinær soldat brukes på en rekke svært ulike måter.

Ellers loves både dekningssystemer og realisme i forhold til hvor mye ammunisjon og drivstoff man har tilgjengelig.

APOX lanseres med over 100 kart, samt et redigeringsverktøy som lar deg designe dine egne kart om du ikke får nok (eller bare føler deg ekstra kreativ).

Statistikken din lagres på nettet, og spillet har støtte for nettbaserte poengtavler, klankamper og mesterskap. Utviklerne lover også å tilby kontinuerlige oppdateringer etter lansering.

Siste fra forsiden