Magi i Vietnam

Trollmennene inntar Vietnam-krigen i Magicka: Vietnam.

Dagens rareste nyhet kommer fra den svenske duoen Paradox og Arrowhead, som har kunngjort Magicka: Vietnam. Her får du i oppgave å bringe fred og stabilitet til Vietnam, men du spiller ikke noen ordinær soldat. I stedet er du en trollmann, som må svare på maskingeværild med eksplosive magiske formularer.

Magicka: Vietnam skal snart lanseres via digital distribusjon for PC, og er en utvidelsespakke for hovedspillet. Det betyr at du må ha kjøpt Magicka for å spille.

Sjekk traileren.

Magicka er et action/eventyrspill som foregår i en fantasyverden inspirert av nordisk mytologi. Du får rollen som en mektig trollmann, og kan slå deg sammen med opp til tre andre spillere for å redde verden. Spillet fokuserer på magi, og skilter med et spennende system for magiske angrep.

Her får du tilgang på åtte ulike grunntyper med magi (stort sett basert på elementene), og disse kan kombineres akkurat slik du ønsker. Man kan ha opptil fire ulike typer magi aktiv samtidig, og du velger selv hvilke. Vil du lage en gigantisk, magisk flammekaster aktiverer du ild fire ganger. Hvis du vil lage en ildkule så er det mulig ved å aktivere ild- og jordmagi samtidig.

Du kan sjekke det offisielle nettstedet for mer informasjon om Magicka.

Siste fra forsiden