Magna Carta til Europa

505 Gamestreet har kunngjort at de bringer det koreanske rollespillet Magna Carta til Europa.

Magna Carta er et episk konsollrollespill der du spiller Calintz, en leiesoldat hvis mål det er å få hevn over en rase med humanoider kalt Yason. Det hele foregår i Efferia, et mystisk og magisk land ødelagt av krigen mellom menneskene og Yason, og underveis i spillet vil du få oppleve harde kamper, møte mystiske fremmede og få gode venner.

Kamp er en viktig del av Magna Carta, men i motsetning til mange andre rollespill fra østlige utviklere, har du faktisk en mulighet til å se fiendene før de angriper deg. Spillet kommer nemlig med muligheten for å utforske farlige områder i snikemodus, noe som røper fiendens posisjoner. Dermed slipper vi unna de irriterende tilfeldige slagene som preger andre populære rollespill til konsoll.

Kampene foregår både i sanntid og turbasert modus, og spillets omfattende kampsystem tilbyr en rekke kampstiler, magiske formularer og kombinasjonseffekter. En av innovasjonene i dette spiller er at du får lederskapspoeng for hvordan du behandler dine allierte (både i og utenfor kampene), og får du mange poeng kan du handle raskere i slagene.

Ellers loves vi høye produksjonsverdier, et stort fokus på detaljer og en omfattende og givende historie. Magna Carta kommer til Europa via 505 Gamestreet, en utgiver som har gjort det for vane å bringe asiatiske spill til europeiske gamere (sjekk nettstedet deres for mer informasjon om det omfattende og til tider rimelig eksentriske utvalget deres), og lanseringen skal etter planen finne sted 7. april.

Siste fra forsiden