Marvel-helter får nye spill

Marvels pengetellere har grunn til å smile, for nå har de solgt Iron Man-rettighetene til Sega og Fantastic Four-rettighetene til Take 2.

Sega og Marvel har nå kunngjort at den japanske giganten har fått rettighetene til å lage og gi ut spill basert på Marvels Iron Man-franchise. Som noen sikkert vet, jobbes det med en Iron Man-film, og det første Iron Man-spillet fra Sega vil være basert på denne. Filmen skal ha premiere 2. mai 2008, så det er nok en stund til vi får se dette spillet.

Pressemeldingen forteller ekstremt lite om hva vi kan forvente oss av de interaktive Iron Man-eventyrene, men Sega forteller at tegneserien er full av interessante figurer og historier, og at ved hjelp av kraften i de nye konsollene vil de bringe disse til live på en helt ny måte.

Marvel har også sikret seg en annen avtale, nemlig med Take 2, som skal lage og gi ut spill basert på Fantastic Four-franchisen. Neste år får vi en ny Fantastic Four-film, og spillet vil følge omtrent samtidig. For øyeblikket vet vi veldig lite selve spillet og hvilke systemer det lanseres til, men sjansene er store for at det kommer til omtrent alt som finnes av plattformer, slik denne typen lisensspill har en tendens til å gjøre.

Siste fra forsiden