Mass Effect 2 får dato på PS3

Pluss: Stadig sterkere rykter om Mass Effect 3-avsløring.

EA

Da BioWare og Electronic Arts kunngjorde at det herlige actionrollespillet Mass Effect 2 skulle komme til PlayStation 3, sa de at de ville lansere spillet i januar.

Nå er den offisielle datoen klar, ogor en gangs skyld ser det ut til at man har klart seg uten utsettelser. Spillet lanseres 18. januar i USA og 21. januar i Europa (hvilket vil si 20. januar her til lands, etter som vi får EA-spill på torsdager og ikke fredager).

Mass Effect 2 leverte et episk romeventyr.

Mass Effect 2 følger Commander Shepard i hans kamp for å redde universet fra de uhyggelige Collectors. Denne gangen er han nødt til å jobbe for en mystisk organisasjon som kalles Cerberus. Vår anmelder elsket spillet da det kom til Xbox 360 og PC, så PS3-eiere har litt av hvert å glede seg til.

PS3-utgaven selges med en interaktiv tegneserie utviklet i samarbeid med Dark Horse Comics. Denne skal by på en kreativ gjennomgang av historien i det første Mass Effect, som aldri ble sluppet til plattformen. Valgene du gjør i tegneserien påvirker hendelsene i toeren. I tillegg til dette får PS3-eiere flere av de nedlastbare utvidelsene som ble lansert for spillets øvrige utgaver med på kjøpet.

Mass Effect 3-avsløring i morgen?

BioWare startet allerede i november å hinte om en stor spillavsløring på Video Game Awards, som går av stabelen i morgen. Blant annet la de ut et bilde av en person i det som ser ut til å være en futuristisk soldatuniform.

Det mystiske bildet.

Etter mye om og men virker det som de fleste går ut i fra at bildet er Mass Effect-relatert. Ifølge spillbloggen Joystiq har man blant annet kommet frem til at våpenet personen holder ser ut som en M-29 Incisor Sniper Rifle fra Mass Effect 2.

hevder den samme spillbloggen at de har hørt fra en troverdig kilde at det faktisk er Mass Effect 3 som skal avsløres i morgen. Videre gjetter de at spillet inneholder flerspiller for første gang i seriens historie (noe som i så fall passer med EA-topp Frank Gibeaus kontroversielle uttalelser tidligere denne uken). Dette har de imidlertid ikke fått bekreftet.

Siden de ikke gir noen konkrete detaljer om kilden deres, må vi selvsagt ta det som sies med en klype salt. Vi finner uansett ut hva BioWare har å by på i morgen.

Siste fra forsiden