Mass Effect: Legendary Edition

Mass Effect: Legendary Edition-video sammenligner nyversjonen med originalspillene

Se de visuelle overhalingene Bioware har pakket inn.

Nyversjonen av Mass Effect-trilogien skal lanseres 14. mai, og med datoen stadig nærmere ruller Bioware jevnt og trutt ut flere detaljer. I utviklerens nyeste video er det de visuelle overhalingene i den såkalte Legendary Edition som trekkes frem.

Mass Effect: Legendary Edition.
EA

Videoen sammenligner grafikken i Mass Effect: Legendary Edition med utseendet fra spillenes opprinnelige utgaver. Bioware trekker blant annet frem forbedringene til spillets figurer, samt bedre lys- og skyggeeffekter og mer naturlige refleksjoner.

Du kan se alle sammenligningene i videoen øverst i artikkelen.

Oppussing og nytt Mass Effect på vei

Mass Effect: Legendary Edition ble opprinnelig kunngjort i november 2020, og så vist frem skikkelig i februar. Oppussingen har i første omgang tatt sikte på å oppgradere det visuelle, men visse justeringer blir også gjort til selve opplevelsen – blant annet slik at kampsystemet i det første Mass Effect skal ligne mer på måten ting fungerer i Mass Effect 2 og 3.

Ellers har utvikleren bekreftet at arbeidet er i gang med et helt nytt spill i serien. Foreløpig vet vi svært lite om dette prosjektet, men basert på mottakelsen til Mass Effect: Andromeda må Bioware trolig levere noe stort for å vinne tilbake fansen.

Mass Effect: Legendary Edition kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One. Spillet fungerer også på PlayStation 5 og Xbox Series X/S via bakoverkompatibilitet, og skal yte litt bedre på de nyere konsollene.

LES OGSÅ: Mass Effect: Legendary Edition toner ned originalspillenes rumpefokus »

Siste fra forsiden