Mass Effect-skaperens neste, mystiske spill er utsatt

Vi må vente enda litt til for å finne ut hva det er BioWare pusler med.

Vi må vente enda litt til på BioWares neste spill. Dette illustrasjonsbildet er fra Mass Effect: Andromeda.
Øyvind Steinkopf Sund/Gamer.no

BioWares neste store spillsatsing vil likevel ikke lanseres innen april 2018. Det kommer frem i EAs nyeste investorsamtale (via Polygon) som ble holdt denne uken.

BioWare er mest kjent for sine rollespill, som Dragon Age: Inquisition fra 2014.
BioWare

Det nye lanseringsvinduet er satt til regnskapsåret 2019, som varer fra april 2018 til mars 2019. Etter all sannsynlighet betyr det at vi fortsatt må vente en stund før vi får noen skikkelige detaljer om prosjektet, som har vært under utvikling siden 2012.

Nettbasert action-eventyr

Da EA først kunngjorde det kommende spillet tidligere i år, forklarte EA-sjef Andrew Wilson at det ikke er snakk om et rent rollespill på linje med BioWares tidligere titler. I stedet ble det beskrevet som et action-eventyr med rollespillelementer, uten at det gjorde mye for å oppklare saken.

I denne ukens investorsamtale bekreftet WIlson at spillet skal være nettbasert, som kanskje plasserer det i samme gate som The Division eller Destiny. EA-sjefen uttrykte også at teamet gjør god fremdrift, men trengte mer tid for å videreutvikle spillets nettbaserte komponent:

– Vi er veldig fornøyde med fremdriften til vårt nye action-spill fra BioWare. Designet er fantastisk. Spillmekanikkene er glimrende, og action-delene blir spennende. Spillet er bygget rundt en nettbasert tjeneste, og som del av vår kreative prosess valgte vi å bygge videre på det nye sosiale designet for spillerne våre. For å gi det arbeidet nok tid, flytter vi lanseringsdatoen for dette prosjektet til regnskapsåret 2019, sa Wilson.

BioWare lanserte nylig Mass Effect: Andromeda.
Seriens nye retning klarte imidlertid ikke å overbevise vår anmelder »

Siste fra forsiden