BioWare har lettet på sløret om sin neste spillsatsing

Kom med ny informasjon om det mystiske spillet som har vært under utvikling siden 2012.

BioWare er mest kjent for sine rollespill, men skal visstnok nå forlate denne sjangeren. Dette illustrasjonsbildet er fra Dragon Age: Inquisition.
EA

Når det gjelder det kjente spillstudioet BioWare er det utvilsomt Mass Effect: Andromeda alle øyne er rettet mot for øyeblikket, og en del er kanskje ikke engang klar over at studioet faktisk jobber med en helt ny og ennå mystisk spillsatsing. Nå har det dukket opp et par nye opplysninger om denne.

Som blant andre Eurogamer og GameInformer melder lettet BioWare-eieren EA nemlig litt på sløret under en tale til investorer nylig, men noen omfattende avsløringer kom dessverre ikke.

Blir ikke et rollespill

Den kanskje viktigste opplysningen, som kom fra EA-sjefen Andrew Wilson, er at BioWares neste spill ikke blir et rollespill. Dette er kanskje en noe overraskende opplysning gitt at BioWare først og fremst er kjent for sine rollespillserier i form av eksempelvis Mass Effect, Dragon Age og Star Wars: The Old Republic.

Det er ennå helt uvisst hvordan BioWares neste spill vil se ut. Dette illustrasjonsbildet er fra Mass Effect: Andromeda.
EA

I stedet skal den nye tittelen tilhøre sjangeren action-eventyr, uten at det foreligger noen flere detaljer om hva dette innebærer. Action-eventyr er som kjent en sjanger som rommer ganske mye forskjellig i spillverdenen.

Imidlertid ser det ut til at det nye spillet vil satse stort på flerspillfunksjonalitet, da BioWare-visesjefen Aaryn Flynn kunne legge til at spillet vil «bringe spillere sammen på nye, spennende måter». Flynn kunne videre opplyse at BioWare har jobbet med spillet helt siden 2012, så det har altså vært under utvikling i temmelig lang tid allerede.

Dette ser igjen ut til å antyde at det er en storsatsing BioWare har på gang. Spillet skal lanseres en gang i løpet av 2018, som betyr at vi trolig snart vil få vite mer om spillet.

Først kommer Mass Effect Andromeda: Nå har det kommet ny trailer fra det kommende storspillet »

Siste fra forsiden