Masse nytt innhold er på vei til Ni No Kuni 2

Du kan møte sterkere sjefsfiender og låse opp nye kostymer i den første gratisutvidelsen.

Har du lett etter en unnskyldning for å hoppe tilbake i Ni No Kuni II: Revenant Kingdom, kan det godt tenkes du får muligheten nå.

Denne uka dro nemlig Bandai Namco sløret av all fremtidig DLC for det Ghibli-vakre rollespillet: Spillets nedlastbare innhold skal komme i tre ulike bolker, hvorav den første kommer til å by på sterkere sjefsfiender, nye oppdrag etter at man er ferdig med historien, ekstra etasjer i Faraway Forest og mulighet for å låse opp nye kostymer etter hvert som man fullfører disse.

En av de nye sjefsfiendene som dukker opp den 9. august.

Denne utvidelsen har planlagt lansering om et par uker, den 9. august, og vil i tillegg være gratis.

Mer er på vei

De to neste utvidelsene er litt mindre detaljerte: Den andre dukker opp i vinter og vil blant annet by på en ny gåte-«dungeon» – her må man hamle opp med sterke fiender og vanskelige utfordringer for å ta seg lenger og lenger ned i dypet.

Og én til.

Den tredje planlagte utvidelsen er en historiefokusert tilleggspakke, som vil by på «spennende nytt innhold og nye spillmekanikker», forteller Bandai Namco i en pressemelding. Ikke så mye å gå på foreløpig med andre ord, men lovnader om mer historie i det spennende Ni No Kuni-universet er nok spennende for mange.

Vår anmelder er kanskje blant disse. Øyvind Steinkopf Sund klinket nemlig til med 8/10 på anmelderterningen tidligere i år og skrev da følgende:

– Det har gått fem år siden Ni No Kuni: Wrath of the White Witch, så hvis du er en av de som falt pladask den gangen, er det godt sannsynlig at du finner mye å sette pris på her. Forgjengeren la listen nesten urimelig høyt, men det betyr ikke at Revenant Kingdom er noe annet enn et imponerende spill som klarer å stå på egne bein.

Et annet «cel-shadet» spill som får mer innhold nå snart er Dragon Ball FighterZ.
Endelig får man spille som Goku og Vegeta i det hektiske slåssespillet »

Siste fra forsiden