Endelig får man spille som Goku og Vegeta i Dragon Ball FighterZ

Vent nå litt ...

Espen Jansen/Gamer.no

Joda, du leste overskriften riktig – selv om Dragon Ball FighterZ i utgangspunktet har en håndfull utgaver av både Son Goku og Vegeta (jeg tror det finnes noe sånt som fire ulike Goku-er i FighterZ fra før av, journ. anm.), er det først nå man får spille som de «vanlige» utgavene av Dragon Balls største stjerner.

Trailer som viser fram Gokus «nye» form.

Disse dukker opp som nedlastbart materiale i august, og er da den femte og sjette av totalt åtte figurer som skal dukke opp i løpet av spillets første DLC-periode.

Flere nye helter

Begge de nye figurene skal være nokså ulike de respektive motpartene som allerede eksisterer i spillet: Grunnutgaven av Goku benytter seg for eksempel av Kaioken- i stedet for Super Saiyan-krefter, mens den «normale» versjonen av Vegeta stiller med de klassiske Galick Gun- og Galaxy Breaker-angrepene sine.

Og her får du se litt av «nye» Vegeta.

Fra før av har spillet fått besøk av Bardock, Broly, Zamasu (fused) og Vegito (som egentlig bare er Vegeta og Goku sveiset sammen).

Switch får også være med

Andre Dragon Ball FighterZ-nyheter i disse tider inkluderer blant annet det faktum at den kommende Nintendo Switch-utgaven får en beta i august. Betaen vil være åpen for alle som har lyst til å teste spillet før det lanseres på et uvisst tidspunkt senere i år.

Switch-versjonen kommer for øvrig også med moduser som byr på henholdsvis 2v2- og 1v1-kamper, samt en modus som visstnok skal la seks spillere være med i én og samme kamp. Hvis du syntes Dragon Ball FighterZ var kaotisk fra før av, regner jeg med at dette blir enda mer rotete for deg.

En av de ørten Goku-ene som allerede er i spillet.

Vår anmelder var ikke blant disse og stod fast ved at Dragon Ball FighterZ var både lett å følge med på og grusomt stilig da vi anmeldte det tidligere i år:

– Dragon Ball FighterZ er et fyrverkeri av et slåssespill og et virkelig, inderlig kjærlighetsbrev til alt som heter Dragon Ball. Det første man legger merke til er hvor utrolig pent spillet er – her har utviklerne i Arc System Works gått kraftig til verks og lagd noe som virkelig har tatt til seg den originale stilen og gjort det enda penere, skrev undertegnede da.

Er du lysten på mer Goku og andre anime-baserte spill?
Les gjerne vår sniktitt på det spennende, men skuffende Jump Force »

Les også
Anmeldelse: Dragon Ball FighterZ

Siste fra forsiden