Massiv strategi til sommeren

I Dawn of Fantasy møtes tusenvis av spillere til kamp.

Dawn of Fantasy er et massivt onlinestrategispill (MMORTS) hvor handlingen foregår i en fantasyverden ved navn Mythador. Spillet kommer til PC, og skal ifølge utgiver 505 Games lanseres 3. juni i år.

I Dawn of Fantasy får tusenvis av spillere bygge, utforske og kjempe mot hverandre og mot datastyrte imperier. Spillet skal skilte med en dynamisk økonomi og diplomati, og omfattende, historiedrevne hendelser. Målet er å bli den største bystaten i Mythador.

I det du starter et spill kan du velge mellom tre raser, nemlig alver, mennesker og orker. Disse skal tilby radikalt ulike spillestiler, og de kanadiske utviklerne hos Reverie World Studios forteller at de har brukt svært mye tid på å balansere de ulike rasenes styrker og svakheter.

Selv om spillet skal ha blitt designet med lave systemkrav i tankene, kan motoren tegne tusenvis av enheter og hundrevis av objekter på skjermen samtidig, noe som forhåpentligvis gir oss episke slag.

Spillet lanseres også med et eget kartredigeringsverktøy, som du kan bruke til å designe dine egne områder for kamp i «skirmish»-modus.

Første gang vi la merke til Dawn of Fantasy var i 2008. Da ble det signert av utgiver Lighthouse Interactive for lansering året etter. Lighthouse gikk imidlertid konkurs samme år, og spillet har siden den gang holdt en lav profil.

Sjekk det offisielle nettstedet for mer informasjon.

Lurer du på hvilke andre spill som kommer ut i år? Ta en titt i Spillkalenderen!

Siste fra forsiden