Nytt Neverwinter annonsert

Massive saker

Atari og Cryptic Studios går sammen om å skape nytt rollespill.

Cryptic Studios har tidligere gitt oss MMO-spill som City of Heroes, City of Villains, Champions Online og Star Trek Online. Nå står selveste Neverwinter for tur.

I det nyannonserte PC-spillet kan du velge mellom fem klassiske Dungeons & Dragons-klasser, og spille i fempersons grupper. Her kan du enten spille sammen med venner, eller ha med deg datastyrte kompanjonger. Dermed spørs det om MMO-preget blir veldig sterkt.

Fra nettstedet.

– Vi er overbegeistret med at vi skal utvikle denne nye versjonen av Neverwinter. Det er årevis siden det første spillet kom ut og det ble en ikonisk tittel. Vi har jobbet tett med Wizards of the Coast og forfatter R.A. Salvatore for å skape et autentisk D&D-eventyr med en interessant historie og morsomt gameplay, sier Jack Emmert i Cryptic i en pressemelding.

Det første Neverwinter Nights ble for øvrig utviklet av BioWare i 2002, mens Obsidian sto for Neverwinter Nights 2. Fra 1991 til 1997 hadde også Stormfront Studios et MMO gående med samme navn, den gangen kostet det rundt 36 kroner timen (!) å spille – i tillegg til nettkostnader.

Atari sitter uansett med merkevaren nå, og planlegger å slippe dette spillet mot slutten av 2011. Før den tid kan vil lese forhistorien til handlingene i spillet i R.A. Salvatores Gauntlgrym, én av tre bøker som skal sammenfalle med tittelen. Første bok kommer i starten av oktober.

For enda mer info er det bare å klikke seg innom spillets offisielle nettsted.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden