– Menneskene er de invaderende romvesenene i Mass Effect: Andromeda

Lekket markedsføringsundersøkelse avslører spillets sentrale konflikt.

EA, stillbilde fra E3 2015

Det er fortsatt et år igjen til lanseringen av det fjerde Mass Effect-spillet, men en nylig lekket markedsføringsundersøkelse har avslørt noen nye detaljer om Mass Effect: Andromeda. Det melder Eurogamer.

Utover å foregå på et helt nytt sted, med en helt ny protagonist, avslører undersøkelsen at denne gangen er menneskeheten en kolonimakt. Vi er romvesnene som invaderer, mens andre beskytter seg mot oss.

– Mass Effect: Andromeda sender spilleren til Andromeda-galaksen, langt unna Melkeveien, der spillere skal lede kampen for et nytt hjem i et fiendtlig territorium – der VI er romvesnene – mot en dødelig innfødt rase som er bestemt på å stoppe oss, står det i spørreundersøkelsen.

En sømløs galakse

Dette er første gangen BioWare gjør menneskeheten til de ukjente romvesnene, melder Eurogamer, og det ser ut til at den nye fienden er ute etter å få has på oss uansett hva som må til.

BioWare og EA lover også en sømløs galakse, proppfull av planeter. Om de har kvittet seg med galaksekartet fra originaltrilogien gjenstår å se.

– Opplev friheten i å krysse og utforske en planetrik, men sømløs galaksen, proppfull av ting å oppdage. Bli lederen av en tropp militærutdannede eksperter i et intenst tredjepersonsskytespil, med dype progresjon- og tilpassningsmuligheter.

Den første Mass Effect-trilogien har stort sett blitt godt likt over hele fjøla, men det tredje spillet fikk kritikk fra fansen for litt laber slutt. Forhåpentligvis vil ikke de samme feilene gjenta seg denne gangen.

Siste fra forsiden