Nytt Cecil- og Gibbons-prosjekt på gang

Mer Beneath a Steel Sky og Broken Sword?

Broken Sword-skaperen og kompisen samarbeider igjen.

Revolution Software og dets grunnlegger Charles Cecil er kjent for eventyrspillet Beneath a Steel Sky og Broken Sword-serien. Førstnevnte var et samarbeidsprosjekt med Cecils kamerat Dave Gibbons (Watchmen), og paret har i løpet av de siste årene også jobbet med et par andre prosjekter, nærmere bestemt nye utgaver av Beneath a Steel Sky og Broken Sword: Shadow of the Templars.

Nå meldes det at de to har enda et prosjekt på gang. Eurogamer avholder for tiden en spillmesse med Cecil på gjestelisten. Under en spørrerunde ble han spurt om hva han jobber med akkurat nå, og selv om han ikke kunne avsløre noen detaljer bekreftet Cecil at et nytt spill var på vei i samarbeid med Gibbons:

– Det eneste jeg kan si er at jeg jobber med Dave Gibbons på et nytt eventyrspill. Vi har en rekke ideer om hva det skal handle om, og for å være helt ærlig så har vi ikke bestemt oss for hva vi skal velge. Jeg elsker å skrive og spille eventyrspill, så jeg holder med til den sjangeren.

Siden spillet tydeligvis er på et svært tidlig utviklingstadium kan det ta litt tid før vi får flere detaljer. Vi kommer selvsagt tilbake med mer informasjon når den foreligger.

Siste fra forsiden