Mer boksing fra EA

Fight Night Round 4 et faktum

Electronic Arts har nettopp annonsert at boksespillet Fight Night Round 4 er under utvikling.

Etter å ha spikret datoen for moroboksespillet Facebreaker tidligere på dagen, returnerte Electronic Arts litt senere på kvelden med mer boksenytt.

Fjerde i rekken

Nå er det nemlig klart at Fight Night Round 4 er under utvikling hos EA Canada i Vancouver. Vi loves tidenes mest realistiske bokseopplevelse i et spill med noen av historiens største boksere i kjempeform.

– Fight Night-serien har alltid vært synonymt med kvalitet og innovasjon som har høynet listen for spill i sportssjangeren, sier sjefprodusent hos EA Sports, Kevin Wilkinson i en pressemelding.

Og han fortsetter:

– Fight Night Round 3 var et plattformdefinerende spill, samtidig som industrien var i en overgangsfase mot den neste generasjonens spillkonsoller. Fight Night Round 4 vil forandre hvordan boksespill blir spilt og sett på i fremtiden.

Spillet kommer med en revidert spillmotor der man kan legge til en rekke ulike stiler og forskjeller mellom utøverne for autentisk simulering av historiens største boksere. Her snakker vi om den unge Mike Tyson eller Muhammad Ali på sitt aller beste.

Vi loves også at ingen kamper vil bli like. Et helt nytt fysikkbasert animasjonssystem som rekonstruerer hele spekteret av realistiske slag skal nemlig gi bokserne et voldsomt arsenal av forskjellig slagkombinasjoner, blokkinger og bevegelser.

Utholdenhet, adrenalin, fotarbeid og timing skal ha mye å si når du hamrer løs på dine motstandere.

Fight Night Round 4 blir gitt ut på Xbox 360 og Playstation 3 en gang i 2009.

Siste fra forsiden