Mer brutal fotballmoro?

Rykter skal ha det til at kultserien NFL Blitz er på vei tilbake.

Midway Games var en spennende utvikler, og selskapet ble like kjent for tidvis uforsvarlig pengebruk og sine dekadente kontorer som for sine største spillserier. Det førte også til at de etter hvert gikk ad undas, til tross for å ha storserier som Mortal Kombat og nylig gjenopplivede NBA Jam under sin kappe.

Her er det bare syv mot syv.

Det var EA Sports som overtok NBA Jam-rettighetene, noe vår sport-afficiando Mikael satte stor pris på der han belønnet sluttproduktet med en solid syver. Nå vil Giantbomb ha det til EA også er i ferd med å revitalisere NFL Blitz, en annen av Midways sportsserier.

Spillnettstedet skal angivelig ha blitt oppringt av en innsidemann, som kunne forklare at arbeidet med å utvikle et nytt tilskudd til den amerikansk fotballserien er påbegynt. Det ble også nevnt at det er EA Tiburon, som utvikler den svært populære Madden NFL-serien, som skal stå for jobben.

På dette punktet begynner ryktet å nå forholdsvis tynn is, men det spekuleres også i en 2012-utgivelse til «flere konsoller».

NFL Blitz var i likhet med NBA Jam en veldig frilynt tolkning av modersporten, og alt fra tempoet til regelverket ble strømlinjeformet for spillegledens skyld. Resultatet var en snedig kombinasjon av brutale taklinger, umenneskelige pasninger og spillere som aldeles ikke hadde bare én rolle. Ikke ulikt hva EA allerede har gjort prøvd på med Madden NFL Arcade, altså.

Vi venter spent på mer informasjon om den eventuelle reinkarnasjonen av kultserien, og melder tilbake så snart vi vet mer.

Siste fra forsiden