Mer EyeToy og Buzz fra Sony

Sony har kunngjort to nye EyeToy-spill (Kinetic Combat og Play Sport) og to nye Buzz-spill (Sports og Junior).

EyeToy: Kinetic Combat kommer til høsten, og sveiser gameplayet i EyeToy: Kinetic sammen med Kung Fu. Her får spillerne sin egen Kung Fu-trener, kommer med et arsenal på over 200 separate Hung Gar Kung Fu-bevegelser. Ved hjelp av ny "motion matching"-teknologi klarer systemet å lese av spillerens bevegelser på en svært nøyaktig måte, og resultatet er blant annet konstruktiv kritikk når han eller hun gjør noe feil.

Spillet kommer med fire nivåer, som hvert fokuserer på å trene opp nye egenskaper, og når du har fullført et nivå må du kjempe mot en virtuell motstander for å bruke de nye tingene du har lært. Dessuten får vi et holistisk treningsrogram, som skal trene opp alle kroppens muskelgrupper gjennom 16 uker. Vi får også et fristilmodus og et "quick play"-modus, samt flere minispill som kan spilles alene eller med familie og venner.

Trening får vi etter alt å dømme litt av i EyeToy: Play Sports også. Her får vi 101 minisporter, som tennis, surfing, bueskyting, roing, badminton, boksing, darts, sumobryting, "vintersport", "motorsport", sekkeløp, "egg og skje" og en haug fotballinspirerte spill. Opp til åtte spillere får konkurrere med hverandre i ulike moduser. Spillet kommer i løpet av fjerde kvartal i år.

Et annet sportsrelatert spill er Buzz Sports, men her slipper vi heldigvis å utføre sporten selv. I stedet får opp til åtte spillere konkurrere mot hverandre for å se hvem det er som har mest kunnskap om sport. Vi får 16 figurer og 10 individuelle runder, hundrevis av bilder og videoklipp og en rekke forskjellige moduser. Buzz Sports kommer i løpet av årets tredje kvartal.

Til slutt har vi Buzz Junior, som lar yngre spillere ta del i Buzz-konseptet. Dette spillet kommer 6. november, og lar opp til fire spillere kjempe om å bygge et bananimperium for å bli jungelens konge. Spillerne får rollen som søte apekatter som må delta i 40 ville minispill, som omhandler ting som å ødelegge en totempæle, spille bongotrommer, basehoppe (mens de holder en ambolt) og mye mer.

Siste fra forsiden