Mer fotball på PS2

Er fotballmarkedet klart for enda et tillegg? Sony tror det, og utvikler This is Football 2006 kun for PS2.

This is Football 2006 skryter av over 935 lisensierte klubb- og landslag, 19 000 spillere fra 32 ulike ligaer, åtte internasjonale mesterskap og 28 unike fotballstadioner. Om du har lyst, kan du også benytte deg av et EyeToy-kamera for å ta bilder av deg selv og vennene dine og importere dem inn i spillet, slik at du personlig kan kjempe mot verdens beste fotballspillere.

Spillet utvikles av 989 Sports, og selv mener de at det er det mest autentiske fotballspillet på markedet. Takket være at de har tatt hensyn til hver minste detalj, lover de at selv om dette blir et spill for hele familien, blir det utfordrende for selv de mest topptrente fotballspillfanatikerne der ute.

Spillet kommer naturligvis med en rekke ulike spilltyper, og lar deg spille oppvisningskamper, hele sesonger, og i karriere- og utfordringsmodus. I de mer involverende modusene får du rollen som manager og må jobbe med spillerkontrakter, bytter, lønn og skader. I tillegg til dette lar spillet deg lage dine egne mesterskap og dine egne lag, samt låse opp skjulte lag, stadionanlegg og juksemetoder.

I tillegg loves vi det vanlige; mer realisme, bedre kunstig intelligens, flere bevegelser, animasjoner og bedre grafikk. Alt høres veldig flott ut på papiret (eller rettere sagt, skjermen), men vi må selvsagt vente til vi får tak i spillet med våre egne hender før vi finner ut om det kan konkurrere med titler som Pro Evolution Soccer 4.

Siste fra forsiden