Mer Disney-rollespilling snart

Mer Disney-rollespilling snart

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Kingdom Hearts-serien var har seg som en uventet stor suksess, med hele 14 millioner solgte spill verden over. At Square-karakterer og Disney ville være en god match er vel det siste man skulle tro, men formelen har sjarmert mange.

Nå det siste spillet i serien endelig offisielt på vei til Europa. PSP-eksklusive Kingdom Hearts: Birth By Sleep vil snart kunne nytes av oss i vesten også, spillet skal slippes på disse breddegrader i sommer.

Les også: Dead of Alive er ikke porno

Fra Kingdom Hearts 2
Fra Kingdom Hearts 2

Med Birth by Sleep så skal vi få et dypere innblikk i hvordan det hele begynte. Kjente og kjære yndlinger vil selvsagt dukke opp i hopetall, noen av de gamle kjenninger fra serien og noen helt nye. Både karakterer og områder være hentet blant annet fra Disneyklassikere som Snøhvit, Askepott og Tornerose.

Handlingen i Birth by Sleep finner som nevnt sted lenge før de andre spillene i serien. Spillet handler om tre vordende Keyblade Masters, krigere som hopper mellom verdener. De tre blir raskt dratt inn i et større plott i det en annen Keyblade-mester forsvinner.

Spillet vil tilføre en rekke nye mekanikker til serien, og det skrytes av grafikken, som visstnok skal være ulikt alt annet vi har sett på PSP. Vi blir også servert en separat flerspillerdel for opptil seks spillere, hvor man kan låse opp gjenstander til bruk i enspillerdelen.

(Kilde: Pressemelding

Kingdom Hearts 358/2 Days

DS
Slippdato: 23. oktober 2009
Sjanger: Action, Rollespill
Utvikler: Square Enix
Utgiver: Square Enix

Kingdom Hearts II

PS2
Slippdato: 29. september 2006
Sjanger: Rollespill
Utvikler: Square Enix
Utgiver: Ubisoft Entertainment

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen