Metal Gear Online kunngjort

Konami har kunngjort Metal Gear Online for PS3, samt bekreftet Metal Gear Portable Plus og en ny digital MGS-tegneserie for PSP.

Den japanske utgiveren Konami har nå kunngjort Metal Gear Online, hvor opp til 16 spillere får snike rundt for å utmanøvrere hverandre på nettet. Spillet, som blir eksklusivt for PS3, skal komme med en rekke nye spilltyper, og Konami kaller det en «strategisk flerspilleropplevelse».

Se de første skjermbildene fra spillet

En av nyhetene i Metal Gear Online er et system som kalles SOP. Her sprøytes små nanoroboter inn i blodet til folkene på laget ditt, noe som hele tiden lar deg følge med på hvor medspillerne dine er og hva slags form de er i. Du kan også studere hvor de sikter, og hvor mye de kan se.

Det vil også være mulig å sprøyte slike nanoroboter inn i fiendespioner, slik at du og laget ditt mulighet til å følge med på deres bevegelser. Du bør med andre ord løpe langt bort hvis en motstander kommer luskende med ei stor sprøyte i hendene.

Konami vil arrangere en betatest av spillet fra 20. august til 3. september, men det er for øyeblikket ikke klart om denne kun er for Japan, eller om det også blir mulig for europeiske PS3-eiere å teste Metal Gear Online før lansering.

Konami kom også med en offisiell kunngjøring av Metal Gear Portable Ops Plus, som er en utvidet versjon av Metal Gear Portable for PSP. I tillegg fortalte de at de vil lansere en ny digital tegneserie for samme plattform, nemlig Metal Gear Solid 2: Bande Desinee.

Siste fra forsiden