Metal Gear Solid 3 lanseres innen mars

Mens amerikanerne nettopp har fått hendene sine på Metal Gear Solid 3: Snake Eater, er europeere som vanlig sjalu. Vi må vente til over jul, men det kan gå raskere enn ventet.

Enkelte europeiske nettsteder hevder at Metal Gear Solid 3: Snake Eater ankommer europeiske butikker 25. mars neste år, men dette er ikke en dato Konami sin nordiske avdeling er kjent med.

- Metal Gear Solid 3: Snake Eater sin lanseringsdato er ikke fastsatt enda, men det blir trolig tidligere enn 25. mars, forteller Kalle Lagerroos, markedssjef i Konami Nordic til Gamer.no.

I dette tredje eventyret til Solid Snake må vår helt kjempe med naturens elementer såvel som fienden. Konami's Hideo Kojima har nok en gang jobbet sammen med Harry Gregson-Williams, Yoshi Shinkawa og Motosada Mori.

Den mest markante endringen fra tidligere spill i serien er at du ikke lenger bare sniker deg rundt på menneskebygde installasjoner. Hele to tredeler av spillet kommer til å foregå ute i jungelen. Serieskaperen Hideo Kojima har tidligere uttalt at Metal Gear Solid 3 går tilbake til opprinnelsen.

Snake er under større press enn tidligere i dette spillet. Spillets tittel er ikke funnet på for moro skyld. Snake må spise det han finner for å overleve, og dette inkluderer slanger. Jungelen må benyttes best mulig. Snake kan klatre opp i trærne, og henge i en arm mens han skyter på fienden med lyddemper på pistolen. Overlevelsesevne blir like viktig her som taktikk og sniking.

Det er litt usikkert hvorfor Metal Gear Solid 3: Snake Eater lanseres til forskjellige tider i ulike verdensdeler, men det kan ha noe med populariteten til serien i USA. Selv japanere må ha tålmodigheten i behold før de får lov til å snike seg gjennom jungelen. Konami gjorde det samme med lanseringen av Metal Gear Solid 2, hvor spillet kom til USA i november, og mars i Europa.

Metal Gear Solid 3: Snake Eater lanseres eksklusivt på PlayStation 2. Vi kommer naturligvis tilbake med mer informasjon så snart den foreligger.

Siste fra forsiden