Metal Gear til Iphone

Mysteriet avslørt

Konami sender Snake for å infiltrere Apple-telefonen.

For et par uker siden åpnet Konami en nettside med en mystisk formel og hint om det neste Metal Gear-spillet. Folk spekulerte om det kunne dreie seg om et Metal Gear Solid 4 til Xbox 360, et nytt Acid-spill eller et Iphone-spill.

Snake dropper sniking og plaffer løs.

Nå har Konami kunngjort at det neste Metal Gear blir å finne på Apples Iphone Touch. Tittelen er Metal Gear Solid Touch, og det kommer vel ikke om noen bombe at vi her får styre Snake med maskinenes trykkfølsomme skjerm.

Konami har ikke kunngjort så mye om hvordan det blir å spille, men skal man dømme etter skjermbildene ser det mer ut som et rent skytespill enn de mer snikbaserte tidligere spillene.

Metal Gear Solid Touch er basert på historien og karakterene fra Metal Gear Solid 4, og skal lanseres med åtte brett, samt mulighten til å laste ned flere brett når de slippes. Ved å vinne brettene og sanke poeng kan du låse opp bilder og konsepttegninger fra Metal Gear-serien.

Spillet kan lastes ned en gang til våren, og i mellomtiden har Konami et par andre titler for både Iphone- og Iphone Touch-eiere.

Skrekk og retro mot månedslutt

Næmmen, er den karen som er ute og går.

Det var et par mindre annonseringer som fulgte med Metal Gear-kunngjøringen. Silent Hill: The Escape er et førstepersonsskytespill basert på skrekkserien Silent Hill, og ble opprinelig sluppet til japanske mobiltelefoner for et år siden. Mot slutten av denne måneden lanseres Iphone-utgaven over hele verden.

Hvis å plaffe ned forvridde monstre blir for drøy kost slippes også en ny utgave av gode, gamle Frogger i samme tidsperiode. Her må du hjelpe en frosk over en tungt trafikkert vei.

Hvis du er sugen på et Iphone-spill akkurat nå kan du sjekke våre minianmeldelser av en håndfull titler.

Siste fra forsiden