Metroid: Other M i juni

Men bare i USA. Nintendo gjør sommeren gladere, og har sluppet nye bilder fra spillet.

Super Mario Galaxy 2 fikk slippdato på Nintendos pressevisning i natt, og det samme gjorde Team Ninja-spillet Metroid: Other M. Spillet slippes i USA 27. juni, og en endelig europeisk dato forventes i løpet av dagen. Spillet er naturligvis eksklusivt til Wii.

Oppdatering: Nintendo har ikke bekreftet noen endelig dato for det norske markedet, men uttalt at spillet kommer hit i tredje kvartal, det vil si i perioden juli til september.

Les også: Mai-slipp for Mario

Dette er første gang Ninja Gaiden-skaperne prøver seg på et Metroid-spill, riktig nok i samarbeid med Nintendo og Yoshio Sakamoto. Resultatet skal uansett bli noe uvant. I løpet av spillet skal vi få et mye mer personlig forhold til hovedpersonen Samus enn tidligere.

Historien starter der det legendariske Super Metroid (SNES) avsluttet, og vil utspille seg på en utrangert romstasjon. Spillet er ifølge de offisielle meldingene stemmelagt og vil "føles som en film man kan styre".

Som kjent vil spillet la deg veksle mellom tredje- og førstepersonssynsvinkel, som en slags blanding mellom de klassiske Metroid-spillene og de nyere, tredimensjonelle utgavene.

Les også: Disse gleder vi oss til

Sammen med annonseringen av slippdato offentliggjorde Nintendo en rekke bilder fra spillet, men ikke helt uten kontrovers. Nintendo innrømmer selv at bildene er fra en testversjon som kjører i høyere oppløsning enn det det endelige produktet vil gjøre. Dermed kan også bildene være misvisende. Uansett kan du se et par av dem nedenfor.

Vi registrerer forøvrig at Nintendo ikke har sagt noe mer om det neste Zelda-spillet på pressekonferansen. Trolig får vi vite mer om dette på sommerens spillmesser, og da forventer vi at spillet også får et slipptidspunkt rundt juletider.

Les også: Metroid: Other M til sommeren

Siste fra forsiden