Microprose-veteraner med ny utgiver

Thriller Publishing er født

En gruppe veteraner fra nå nedlagte Microprose har startet en ny spillutgiver.

Spillbransjen har nylig fått en ny aktør. Tre veteraner fra åtti- og nittitallsutgiveren Microprose Software har nemlig kommet sammen igjen, og startet Thriller Publishing.

MicroProse stod blant annet bak Civilization (bilde fra Wikipedia).

Det nye selskapet ledes av J.W. «Bill» Stealey, Fred Schmidt og Jim Bull, som hver har over tjue års erfaring i bransjen. I tillegg til Microprose har disse folkene hatt selskaper som Origin Systems, NCSoft, Activision, Mattel og EA som arbeidsgivere.

Thriller vil gi ut spill i hele verden, og satser på alle konsoller og spilltyper. Hovedfokuset vil imidlertid være på temaer som spionasje og militære konflikter.

Selskapet har allerede startet et samarbeid med flere bestselgende forfattere, for å lage nye historier, figurer og verdener for selskapets spill. Det første produktet deres vil bli offentliggjort om kort tid.

Thriller Publishing vet at spill ikke behøver å koste millioner av dollar for å være gode. Noen av tidenes beste spill er på under 64 kilobyte, og Thriller mener å forstå at mye av kunsten ligger i enkelt og elegant design, fremfor dyr grafikk.

Du kan lese mer om Thriller Publishing på nettstedet deres.

Siste fra forsiden