Microsoft Flight Simulator 2020

Microsoft Flight Simulator 2020 kommer på 10 DVD-er

Ganske retro.

Microsoft

Da Microsoft Flight Simulator 2020 ble kunngjort for få dager siden fikk vi vite at spillet blir tilgjengelig via Microsoft-butikken eller som del av Xbox Game Pass for PC. Nå viser det seg at det også kommer i fysisk form, melder Gamespot.

På det offisielle forumet til Aerosoft, selskapet som distribuerer Microsoft Flight Simulator, opplyses det at spillet skal slippes i fysiske boks-versjoner på det europeiske kontinentet – og ikke uventet blir disse temmelig fyldige.

De to fysiske utgavene by på saftige 10 dobbeltsidige DVD-er – noe som trolig er rekord, i alle fall blant nyere spilltitler. Forsendelsene er ventet å starte 21. august, et par dager etter den digitale lanseringen 18. august.

Microsoft

90 GB med innhold

Boksversjonene inneholder selve simulatorkoden, som ikke tar spesielt mye plass, og rundt 90 GB med innhold som tilsvarer det man får i den digitale versjonen. Dermed kan man altså få glede av det meste spillet har å by på uten å måtte sitte på en rask nettlinje, skriver Aerosoft.

Det nye Flight Simulator-spillet er krevende saker, og Microsoft har tidligere anbefalt en nettlinje på 50 Mbps for en optimal opplevelse.

Når man installerer den fysiske versjonen vil simulatoren straks oppdatere alle filer fra serverne, og man vil få den seneste versjonen av både selve simulatoren og alt innholdet. Aerosoft minner om at spillet likevel er avhengig av nettskyen for den beste opplevelsen.

Microsoft Flight Simulator 2020 byr blant annet på over 1,5 milliarder bygninger, 2 billioner andre objekter som trær, elver, veier og fjell. Spillet byr også på dynamisk vær i sanntid og en avansert fysikkmotor med blant annet over 1000 aktive overflater for hvert fly, som skal levere høy grad av realisme.

Les også: Datoen er satt for den neste store Xbox Series X-presentasjonen »

Siste fra forsiden