Microsoft med store avsløringer på E3

Hold på hatten

Microsoft kommer til å gjøre noe «spektakulært og desperat» på årets E3, skal vi tro sentralt plasserte kilder.

Microsoft har, i følge IGN, kunngjort hvilke spill de kommer til å vise frem under spillmessen E3 i Los Angeles i sommer. Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts, Fable 2, Gears of War 2, Halo Wars, Too Human og Viva Piñata: Trouble in Paradise kommer alle til å være på gulvet.

Microsoft har vist frem flere av disse titlene ved tidligere anledninger, og nylig fortalte også Silicon Knights’ Denis Dyack at Too Human er svært nær ved og sendes til masseproduksjon, hvilket teknisk sett betyr at det snart anses som ferdig.

Skjermbilde fra Gears of War 2.

I følge VG247s kilder, uroer Microsoft seg nå for at de ikke har «nok» til å skape et ordentlig trøkk i fjerde kvartal. Kilder som visstnok er plassert på innsiden av Microsoft-systemet, sier til VG247 at Microsoft kommer til å vise noe som er «interessant, delvis spektakulært og en smule desperat» under årets E3. «Dere kommer til å le når dere ser hva de planlegger», legges det til.

CVG meldte for to uker siden at Microsoft vil avsløre to andre spill i tillegg til de som allerede er annonsert for høst- og julesesongen. Kan ett av dem være det lenge ventede Alan Wake? Og hva er det i så fall som gjør dem desperat? Den myteomspunnede bevegelseskontrolleren?

Mange vil hevde at Microsoft går en ganske sterk høstsesong i møte, men det ser tydeligvis ikke ut til å være nok. Deres konferanse finner sted 14. juli, og vi kommer naturligvis til å dekke det som måtte komme opp.

Siste fra forsiden