Xbox Cloud Gaming streaming

– Microsoft planlegger en streaming-boks for Xbox Cloud Gaming

Xbox Cloud Gaming-satsningen ser ut til å fortsette.

Xbox Cloud gaming er en storsatsing for Xbox.
Xbox

Ifølge nettstedet VentureBeat planlegger Microsoft å lansere en enhet for strømming av Xbox Cloud Gaming i løpet av det neste året. Nettstedet sier at enheten ser ut til å være en HDMI-pinne a la Googles Chromecast, men det meldes også at en app er på vei til TV-er fra Samsung.

Foreløpig har vi kun VentureBeats kilder å lene oss på, men om dette stemmer forventer vi at Microsoft presenterer planene snart – kanskje under den store presentasjonen som Xbox og Bethesda skal ha 12. juni.

LES OGSÅ: Valve åpner døren for å få Game Pass inn på Steam »

Storsatsing på spillstreaming

Den nye enheten passer godt med retningen Microsoft har gått de siste årene. Xbox Cloud Gaming – en tjeneste der man kan streame spill over nettet uten å laste dem ned – har vært en betydelig satsing for selskapet, og er for øyeblikket allerede tilgjengelig på Xbox-konsoller, på iPhone og iPad, samt Android-mobiler.

Tjenesten er bakt inn i Xbox Game Pass Ultimate, og er for øyeblikket kun tilgjengelig via abonnementet. Et nevneverdig unntak er Fortnite, som kan streames på alle Xbox Cloud Gaming-plattformer uten abonnement, etter lanseringen på tjenesten forrige uke.

LES OGSÅ: Xbox-sjefen har fått nok av konsollkrig »

Siste fra forsiden