Midway gir ut Shadow Hearts: Covenant

Shadow Hearts: Covenant er etterfølgeren til det kritikerroste fantasyrollespillet Shadow Hearts, og blir nå tilgjengelig for europeiske gamere.

I Japan er spillet allerede gitt ut (under tittelen Shadow Hearts 2), og har nytt stor suksess på markedet. Nå er det klart at den amerikanske utgiveren Midway har sikret seg rettighetene til å gi spillet ut i Nord-Amerika og Europa, noe som er godt nytt for europeiske rollespillelskere. Spillet er ventet i salg til høsten, og vil komme på to DVD-plater.

Shadow Hearts foregikk i en magisk versjon av virkelighetens verden, noe som gjorde det relativt unikt i forhold til de fleste andre rollespill av denne typen. Etterfølgeren foregår under første verdenskrig, over ett år etter hendelsene i det forrige spillet. Hovedpersonen, Yuri, er den samme som i forrige spill, men han har nå mistet mange av evnene sine etter å ha havnet under en magisk forbannelse.

Sammen med Gepetto (bestefaren til Alice i det første spillet) og Kallen (en kvinnelig tysk soldat) må Yuri ut på en ny ekspedisjon for å redde verden. En ond kult utnytter seg av den kaotiske situasjonen verden er inne i for å oppnå deres ambisjoner om verdensherredømme, og det er et medlem av denne kulten som har kastet forbannelsen over Yuri. Nå må Yuri og kompanjongene hans finne en kur mot forbannelsen og overvinne den onde kulten.

Det første Shadow Hearts-spillet fikk mye ros på grunn av det innovative kampsystemet "Judgement Ring". Tilhengere av spillet vil uten tvil bli glade for å høre at systemet er tilbake i en forbedret versjon som blant annet tillater lagbaserte kombinasjonsangrep og defensive formasjoner.

Siste fra forsiden