Mirror's Edge Catalyst utsettes

– Ting tar tid, sier DICE.

Electronic Arts

DICE har valgt å dytte lanseringsdatoen til Mirror's Edge Catalyst noen måneder lenger bak i kalenderen. Opprinnelig var planen å slippe spillet 23. februar, men nå skal spillet slippes 24. mai.

Den store verdenen får skylda.

Slik det ofte har vært med spillutsettelser de siste årene er det den åpne verdenen som får skylden for deadline-bommen. Dette forklarer DICE i et blogginnlegg.

– For flere år siden staket vi ut en ambisiøs visjon for Mirror's Edge. Å nå den visjonen, og å levere den beste opplevelsen som det er mulig å gi, er like inspirerende som det er utfordrende. Og det tar tid,forteller produsentleder Sara Jansson.

Fra lukkede områder til åpen verden

Å få Mirror's Edges åpne verden til å skinne er nok ganske utfordrende, med tanke på at det første spillet var en forholdsvis lukket og trang affære. Hovedperson Faith løp, bykset og tumlet seg gjennom forhåndsutstakede veier for det meste den gangen.

Mirror's Edge Catalyst.

– Vi kommer til å bruke disse ekstra månedene til å sørge for at din tid med Faith i massive City of Glass blir så underholdende, imponerende og minneverdig som det kan bli, lover Jansson.

Mirror's Edge Catalyst kommer til Windows, PlayStation 4 og Xbox One.

På E3 i år fikk vi selv demonstrert hvordan den etterlengtede oppfølgeren skulle fungere. Den gang var vår utsendte skribent godt imponert.

– Løpingen er og forblir hovedfokuset, og dette føles fortsatt bra, med røde punkter i de vakre omgivelsene som intuitivt leder vei. Nå blir det bare spennende å se hvor stor den åpen verdenen blir; hvor mye frihet man faktisk får, samt hvor barsk Faith er når hun vender tilbake etter syv år på bakrommet, skrev Espen Jansen.

Les resten av vår sniktitt på MIrror's Edge Catalyst »

Siste fra forsiden