MMO fra Might & Magic-skaper

Trions første spill kunngjort

Mannen bak Might and Magic-serien jobber med et nytt spillprosjekt.

I 2006 slo Might and Magic-skaper Jon Van Caneghem seg sammen med tidligere EA-topp Lars Buttler og grunnla selskapet Trion. Målet med selskapet er å formidle underholdning over nettet, og med sikte på dette har de nå kunngjort sitt første egenutviklede spillprosjekt.

Prosjektet har foreløpig ikke fått noen tittel, men skal være et massivt onlinerollespill lagt til en fantasiverden. Dette høres kanskje ikke ut som et spesielt originalt prosjekt, men Caneghem har store ambisjoner for sitt nye spill:

– Dette spillet er designet med den filosofien at spilleren skal være en sentral del av verdenen. Ved å legge til et avansert system for hendelser, og tillate dynamiske forandringer i spillverdenen, legger vi grunnlaget for nye muligheter innen kreativ spilldesign. Dette spillet kommer til å leve og forandre seg sammen med spillerne. Det kommer til å utvikle seg i henhold til deres handlinger og vår kreativitet.

Hele spillverdenen skal være en stor, sømløs enhet hvor spillerens handlinger kan ha stor innvirkning. Om hva vi kan vente oss i spillet vil Trion bare røpe at det blir gigantiske slag med flere deltakere en noe tidligere nettspill.

Trion jobber med et serversystem som støtter flere plattformer, samt muligheten for dynamisk utvikling av innhold, men har ikke sagt noe om hvilke spillsystemer spillet kommer på. Det er heller ikke oppgitt noen slippdato.

Utviklerne planlegger å utgi spillet selv i statene og Europa.

Siste fra forsiden