Monstre invaderer nytt Settlers-spill

Den populære strategiserien får nytt innslag i år.

Ubisoft

Ubisoft og Blue Byte har kunngjort at de jobber med et nytt spill i den tradisjonsrike The Settlers-serien. Det heter The Settlers: Kingdoms of Anteria, og skal lanseres i løpet av året.

Lite informasjon

Traileren.

Pressemeldingen deres er ekstremt ordfattig, men Christopher Schmitz fra Blue Byte har følgende å si:

– Ved å oppfinne vår tilnærming til serien på nytt kan vi med The Settlers: Kingdoms of Anteria tilby spillerne en helt ny opplevelse full av nye muligheter å utforske. Dette er uten tvil det mest nyskapende Settlers-spillet vi noensinne har laget.

Vi har ikke noen bilder fra spillet, men byr i stedet på et helt eksklusivt, aldri vist tidligere bilde fra originalspillet på Amiga!

Sammen med annonseringen har vi fått en teaser-film, som viser en gjeng heltefigurer som jakter på fantasimonstre. Så gir de fra seg deler av byttet sitt i en middelaldersk by, og dette ser ut til å få byen til å bli større.

Hvorvidt dette betyr at du leder både heltene og byen fra et strategisk fugleperspektiv – litt som i Majesty 2 – eller spiller er en slags blanding av actionrollespill og bybygging, vet vi ikke. Det sies heller ingenting om hvorvidt det involverer flerspiller.

I annonseringen beskrives imidlertid Settlers-spillene som strategiske byggespill, noe som indikerer at Blue Byte kanskje ikke har hoppet til en helt ny sjanger med spillet sitt. Dette er en serie der det har vært veldig mye frem og tilbake, med variert hell.

Mens du venter på mer informasjon kan du for eksempel lese vår anmeldelse av det forrige storspillet i serien, The Settlers 7, eller vårt tilbakeblikk på originalspillet.

Siste fra forsiden