Mørk fremtid i Gemini Rue

Spennende pek-og-klikk-eventyr kommer i februar.

Wadjet Eye Games har hatt suksess med den fornøyelige Blackwell-serien, hvor et noe usannsynlig par løser mystiske mordgåter i New York. Etter som gode salg har betydd penger i kassa, har de også begynt å gi ut spill fra andre uavhengige eventyrspillutviklere, og et av disse er Gemini Rue.

Gemini Rue er et pek-og-klikk-eventyr i klassisk LucasArts-stil, og finner sted i en mørk fremtid der menneskeliv ikke er spesielt mye verdt. Det korrupte Boryokudan-syndikatet sitter med makten, og livet er generelt hardt.

Fremtidens sykehus.

Handlingen følger en tidligere leiemorder ved navn Azriel Odin og en ukjent person kjent som Delta-Six. Sistnevnte våknet opp i et sykehus, hvor hukommelsen hans av ukjente grunner har blitt slettet. Skjebnen fører de to mennene sammen, og eventyret de legger ut på kan vise seg å forandre skjebnen til hele galaksen.

Spillet skilter med over 60 håndtegnede 2D-bakgrunner, en stemningsfull film noir-aktig atmosfære og det utviklerne beskriver som et nyskapende etterforskningssystem.

Gemini Rue lanseres 24. februar, og kan forhåndsbestilles allerede nå. I utgangspunktet vil det selges via digital distribusjon, men hvis du har lyst på en samlerutgave på DVD kan du forhåndsbestille det også (det er forøvrig gratis frakt på denne).

Sjekk det offisielle nettstedet for mer informasjon.

Siste fra forsiden